Teman

Inspiration, Motivation, Teamwork, Livsbalans, Prestera på topp

Rubrik

• Prestation med livsglädje i nuet
• Vinnande "jag" och "lag" på jobbet; 6 framgångsfaktorer från idrotten
• Motivation; din inre drivkraft
• Loving the Brand
• Träning & Hälsa

​​​​​​​

Kunder

Exempel på kunder jag förläst för;
Astra Zeneca, Atlas Copco, Bona, Bonnier, Deloitte, Eniro, Ericsson, Grant Thornton, Logica,
Olov Lindgren, Polisen, Ramirent,
Schenker, Skandia, Skanska, Smile, Svenska Kyrkan, Vattenfall, Vinge, VivaKi, Wasa Kredit, Ångpanneföreninge, Öhrlings Pricewaterhouse Coopers.

Samtal, prat eller föredrag?

På Jim´s bar på gamla väster i Malmö hösten1996 gjorde jag min första "offentliga" föreläsning.  Jag hade då sprungit mitt sista stora mästerskap, OS i Atlanta, och restaurangägaren Lars Asklund frågade om jag inte kunde berätta lite om mina erfarenheter. Anspänningen och närvositeten var väl så hög som i Atlanta och inte blev det bättre av att i sista minuten kommer Lasse Åberg, en stor barndomsidol för mig, insläntrandes för en bit mat.
Tror nog inte att mitt samtal blev någon kioskvältare precis, men det blev en start på snart två decennier av framträdanden framför små och stora grupper av människor.

Högpresterande "Jag" och "Lag" på jobbet?

Mål - Många pratar om mål som en självklarhet, målet är viktigt men målets riktning och dess struktur är viktigare.
Värderingar - De flesta företag har en värdegrund, men är den satt i spel? En värdegrund är inte en tanke, det är en känsla som måste översättas i spelregler för att den ska få liv!
Roller - Styrkan i din bästa roll för laget är samtidigt lagets största svaghet - hur skapar man det bästa laget där svagheterna blir vår styrka?
Kommunikation - Du kan inte "inte" kommunicera. Allt vi gör är en kommunikation och det viktigaste i den är inte vad du säger utan den respons du får från andra.
Jag & Laganda - Alla vill tillhöra ett lag med en vinnande laganda! Vad är en laganda? Hur skapas den? Men kanske viktigast av allt, hur bidrar den till ökad produktivitet?

Genom idrottens tydliga språk kommer ni få insikter att nå målen på ett bättre sätt, väcka tävlingsinstinkten, införa rak kommunikation, höja lagets prestation och sist men inte minst, öka känslan av stolthet att tillhöra ert lag.
Med exceptionell närvaro, engagemang och mycket energi lovar jag  förmedla vad som krävs för att skapa ett vinnande "Jag" och "Lag" på jobbet.