Den Fjärde Mannen

"Det sitter 85 000 på läktarna. En presskår från världens alla hörn sitter redo att förmedla detta skådespel till åtskilliga miljoner, kanske miljarder.

Funktionärer rusar runt och ser till att all rekvisita finns på plats så att vi kan få "leka" vår lek.

Tv-kameror vrids mot oss som laddade pistoler.

Mitt inre är stilla. Det påmininner om en insjö som är så blank att man kan spegla sig i den.

Inte en krusning så långt ögat når.

Jag blundar och ler.

Jag är i stormens öga."

 

     Att stå öga mot öga med den största utmaningen i sitt liv är vad deltagandet i en olympisk final innebär. Att samtidigt kunna njuta av detta ögonblick äv vad den här boken handlar om. Genom att sätt upp ett mål som lockar oss in i framtiden, utveckla resurser och färdigheter som klarar av den utmaningen, få tillgång till ditt bästa tillstånd där allt är möjligt, kommer vi kanske närmare det vi alla kallar för lycka. Livets spelregler är egentligen väldigt enkla och när vi hittar dessa "regler" kan vi påverka dem så vi alla kan känna oss som "vinnare" oavsätt placering.

     I Den Fjärde Mannen utvecklar jag mina tankar om vad min löpkarriär i slutändan handlade om. Tankar och teorier som jag under många år föreläst om och som väckt uppmärksamhet både inom näringslivet och idrottsvärlden. I boken tydliggör jag för läsaren hur du tacklar begränsningar och hur man förlöser sin personliga kraft.

 

     "Bestäm vad du vill uppnå, gör upp en plan, faställ vad som krävs och ta ditt personliga ansvar för genomförandet. Visst kan du få hjälp på vägen, men det viktigaste av allt är att du själv ta ansvar för dina handlingar. I den här boken fördjupar Sven Nylander resonemanget och han ger dig mycket god hjälp på vägen i dina strävanden."      

 

Bengt Baron, flerfaldig OS medaljör i ryggsim, CEO Cloetta

Titel: Den fjärde mannen
ISBN: 9789188595928
Förlag: Ekerlids
Utgivningsland: Sverige
SAB: Dokb,Rbz Nylander, Sven
Illustrationer: ill.
Upplaga: 1
Antal sidor: 168
Vikt: 630 g
Höjd: 231 mm

  • Pris: 199   kr 
    • Köp

Alla böcker leveraras signerade.

Innehåll

Den fjärde mannen

Segern över dig själv

Skapa en framtid

Förändringen

Hjältens resa

Våga tro

Menyn är inte måltiden

Livets maskin

Bli vän med tiden

Ditt bästa tillstånd

Den personliga segern